“Caroline Maes verdwijnt tijdelijk uit Familie”

0
“Caroline Maes verdwijnt tijdelijk uit Familie”
VTM

De seizoensfinale van Familie zorgde voor heel wat ophef bij de kijkers. Voor ‘Mieke Van den Bossche’ ziet het er niet goed uit. Zij werd namelijk gewurgd door Sam. Verdwijnt met Caroline Maes een zoveelste Van den Bossche uit de reeks? Nu duikt er opvallend nieuws op…

Caroline Maes had zelf al voor de seizoensfinale voor ophef gezorgd door in het openbaar te verschijnen met een nieuw kapsel én nieuwe haarkleur. Voor soappersonages is dat vaak de aankondiging dat ze uit de serie verdwijnen. Maar nu klinkt er ook een ander geluid…

Dag Allemaal pakt uit met ‘een bron achter de schermen’ die beweert dat de actrice een break van enkele maanden zal nemen en dus niet definitief uit Familie zou verdwijnen. Maar hoe betrouwbaar is die bron?

“Een welkome pauze na maar dan twintig jaar onophoudelijk hard werken”, klinkt het in Dag Allemaal. Een figurant zou ook op sociale media beweerd hebben nog scènes gedraaid te hebben met Caroline, wat zou moeten bewijzen dat ‘Mieke’ niet sterft bij de ophefmakende seizoensfinale. En dan kunnen we slechts één conclusie trekken.

Op de vraag of Caroline Maes definitief of tijdelijk uit Familie zal verdwijnen, zullen we moeten wachten tot het einde van de zomer wanneer Familie terugkeert op VTM. Al zou het wel héél vreemd zijn moesten de makers van Familie opnieuw een Van den Bossche uit de serie laten verdwijnen na alle ophef rond de vorige ontslagronde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven