Zita Wauters uitgekotst: “Zonder Koen kan ze niks”

0
Zita Wauters uitgekotst: “Zonder Koen kan ze niks”
Foto: Photo News

Een artikel op Hln.be zorgt voor bakken kritiek aan het adres van Zita Wauters. De dochter van Valerie De Booser en Koen Wauters vertelt in de krant dat zij zich stoort aan het feit dat mensen haar ‘als de dochter van’ zien.

“Mama en papa zijn allebei fantastische mensen, maar ik wil in de eerste plaats vooral mezelf zijn”, reageert Zita Wauters. “Vaak vragen productiehuizen bijvoorbeeld: ‘Wil je dit programma doen, samen met je papa?’ Graag, maar eerlijk? Liever alleen. Ik ben supertrots op mijn beide ouders, maar ik wil niet altijd ‘Zita van Koen of Valerie’ zijn”, gaat de dochter van Valerie en Koen verder.

Je kan er niet naast dat Zita de dochter is van twee bekendheden, iets wat Zita ook moet beseffen reageren heel wat mensen. “Had haar wieg niet bij Koen en Valerie gestaan, was er nooit sprake geweest van haar. Denken dat ze een glas champagne is terwijl het een beker lauwe urine is”, reageert Christ.

Michiel geeft ook zijn ongezouten mening over de uitspraken van Zita. “Dan is de vraag, had ge die carrière ook gemaakt als ge ni de dochter waard van? Ja voila nee dus.”

“Op het moment dat ze gelanceerd zijn, hebben ze de naam van papa blijkbaar niet meer nodig… Maar zonder zou er van die ‘grote doorbraak’ helemaal geen sprake geweest zijn waarschijnlijk…”, reageert Walter nog. En wat te denken van de reactie van Wesley? “Ik wil niet altijd de dochter van zijn, enkel wanneer het me uitkomt.”

“U bent “Zita van Koen” en prijs u daar zéér gelukkig mee. Als anonieme Zita Janssens had u die aanbieding niet gekregen Laat ons het daar op zijn minst over eens zijn”, schrijft Jan op zijn beurt. Ook Bert is keihard voor Zita: “Je bent niets en op de manier waarop jij je nu gedraagt, wordt het ook nooit iet.”

“Wat moet die gaan presenteren. Zonder de Koen is ze niks! En alleen streken verkopen. Dat ze maar gaat werken. Niemand staat haar op te wachten”, besluit Yves. Met de reactie van Huguette sluiten we af: “Een verwend nest die teert op de bekendheid van ma en pa.” Hopelijk heeft Zita olifantenvel om al deze kritiek te verwerken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven