“Familie-kijkers gaan fameus schrikken”

1757
VTM

De Familie-kijkers kunnen zich opmaken voor een enorm spannende seizoensfinale. Het belooft nog héél heftig te worden. Wat staat er te gebeuren?

Caroline Maes onthult in Story dat de seizoensfinale ‘ heel spannend’ beloofd te worden voor haar personage Mieke Van den Bossche. De actrice legt uit wat er staat te gebeuren…

“De spanningen lopen hoog op, ze zal de steun van haar huisgenoten Zjef en Rudi (Jan Van den Bosch en Werner De Smedt, red.) hard nodig hebben. En zeker erna”, aldus Caroline Maes die de Familie-kijkers waarschuwt…

“Voor Mieke zit er een serieuze ommekeer aan te komen, de kijker gaat fameus schrikken”, klinkt het mysterieus bij Caroline Maes in Story. Heeft het iets te maken met het draagmoederschap?

“Mijn personage wordt nog heel hard op de proef gesteld, het gaat over een heel gevoelig onderwerp. En ze wordt meegesleurd in een he­vige situatie waar ze niets aan kan doen. Wat je nu op het scherm ziet, is nog maar het topje van de ijsberg”, licht Caroline Maes al een tipje van de sluier op in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be