Slecht nieuws over Carmen Pfaff na hersenbloeding: “onderliggende schade”

0
Slecht nieuws over Carmen Pfaff na hersenbloeding: “onderliggende schade”
Foto: VTM

Paniek rond Carmen Pfaff toen het nieuws uitlekte dat ze met een hersenbloeding was opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Haar toestand was zo ernstig dat ze niet kon worden gerepatrieerd naar België. Kelly Pfaff komt nu met een update over haar moeder…

Carmen Pfaff is ondertussen aan de beterhand en kon teruggevlogen worden naar België. Maar de mater familias van de Pfaffs blijft wel ter observatie in het ziekenhuis op de dienst neurologie. Wat zijn de gevolgen?

In de Belgische krant Het Laatste Nieuws onthult Kelly Pfaff dat pas binnen enkele maanden duidelijk zal worden hoe groot de gevolgen zijn voor haar moeder. Kelly maakt een opvallende vergelijking…

“Je kunt het best vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk”, legt Kelly Pfaff in Het Laatste Nieuws uit. Al hadden de dokters duidelijk nieuws voor de Pfaff..

“Er wacht haar nog een revalidatie van minstens zes maanden”, onthult Kelly Pfaff over de revalidatie die haar moeder Carmen Pfaff te wachten staat na haar hersenbloeding.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven