Verdwijnt nu ook Caroline Maes uit Familie?

1407
VTM

Caroline Maes dook onlangs op met een verrassend nieuw kapsel. En meteen gonst het van de geruchten, want dit kan maar één ding betekenen…

Caroline Maes kennen we allemaal als ‘Mieke Van den Bossche’ in Familie en plots vrezen de fans dat ook ‘Mieke’ uit de VTM-serie zal verdwijnen…

Iemand die in een dagelijkse soap speelt kan niet zomaar van look veranderen. Als dat toch gebeurt betekent dat meestal een opvallende wending in hun verhaallijn. Verdwijnt één van de laatste resterende Van den Bossches uit Familie? Eén ding is duidelijk..

Toen Maxime De Winne vorig jaar gespot werd met een kort kapsel bleek hij daarmee zijn exit bij Familie als ‘Quinten’ aan te kondigen. Dreigt eenzelfde scenario voor Caroline Maes?

Caroline Maes bevestigt in Story dat een nieuwe look enkel mogelijk is in samenspraak met de makers van Familie. “En nu was er een gelegenheid bij Familie om het te doen”. Verdwijnt ook haar personage ‘Mieke’ uit Familie?

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik nu de kans heb gekregen om van kapsel te veranderen. Voor de rest moeten de fans van de serie maar blijven kijken”, klinkt het mysterieus bij Caroline Maes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be