Francesco Planckaert moet zware klap verwerken: “ik kreeg een krop in de keel”

4620
Foto: VTM

Maandenlang had Francesco Planckaert zich verheugd op een onvergetelijk avontuur, maar uiteindelijk zou het uitdraaien op een sisser…

Francesco was in de wolken toen hij gevraagd werd voor het VTM-programma Special Forces. Maar een uit de hand gelopen kussengevecht zou alles in het honderd doen lopen. Wat was er aan de hand?

Enkele maanden voor de opnames liep Francesco Planckaert nog een blessure op aan zijn rechterschouder na een intens kussengevecht. De blessure was hersteld, maar met één iets had Francesco geen rekening gehouden…

“Al vrees ik dat ik toch nog schrik had om die schouder te overbelasten, waardoor ik met mijn linkerschouder heb overgecompenseerd. Met alle gevolgen van dien.” Francesco kon na de eerste proeven zijn linkerschouder niet meer bewegen. Er moest ingegrepen worden…

De instructeurs konden slechts één verdict stellen voor Francesco Planckaert: een vroege exit uit het programma. “Toen ik het fragment zag waarin de instructeurs me vertelden dat het avontuur hier stopt, kreeg ik opnieuw een krop in de keel”, vertelt een emotionele Francesco Planckaert in Story. “Dit had ik totaal niet zien aankomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be