Nick Bril: “dat gevoel blok ik altijd weg”

0
Nick Bril: “dat gevoel blok ik altijd weg”
Foto: VTM

Nick Bril is één van de 11 bekende rekruten die tegen hun eigen limieten strijden in het nieuwe VTM-programma. Special Forces: Wie Durft Wint. Komt Nick zichzelf tegen?

“Ik heb soms het gevoel dat ik in mijn dagelijks leven en zeker als professional altijd inspirerend moet zijn, karakter moet tonen en de oplossing op een probleem moet weten. Ik ben benieuwd hoe het is om zelf ook eens op een punt te staan dat ik het even niet meer weet, dat ik het even niet meer kan of dat ik het misschien niet meer durf. Dat is een gevoel dat ik nu altijd wegblok.”

De grootste kracht van Nick Bril zou wel eens kunnen zijn dat hij een geboren leider is, maar dan moeten zijn zwakke knieën wel de zware proeven doorstaan…

Francesco Planckaert, Steven Laureys, Nick Bril, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier, Laura Tesoro, Francisco Schuster, Georges-Louis Bouchez, Ann Wauters en Koen Wauters zijn de 11 BV-rekruten die deze grensverleggende uitdaging aangaan. Special Forces: Wie Durft Wint  vanaf maandag 1 mei om 20u35 zien bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven