Akelige gedachte voor Martine Jonckheere: “dan begin ik spontaan te huilen”

0
Akelige gedachte voor Martine Jonckheere: “dan begin ik spontaan te huilen”
VTM

Martine Jonckheere is een actrice en haar man Filip een muzikant. Toch houdt hun relatie nu al meer dan 40 jaar stand, en Martine weet hoe dat komt…

“Als je zo lang gehuwd bent, kan het gras al eens groener lijken, maar is het daarom beter?” stelt Martine Jonckheere een retorische vraag in Nina.

“Ik was altijd de losbandige die er alles uitgooit, Filip is de weegschaal die wikt en weegt en doet nadenken”, verduidelijkt de voormalige Familie-actrice hoe ze elkaar in evenwicht houden.

“Vroeger had ik weleens kusscènes met acteurs die mogelijk gevoelens opwekten, maar dan zei Filip rustig: ‘Als je je kan verbeteren, hou ik jou niet tegen. Je bent een vrij mens, je bent mijn bezit niet’”, benadrukt Martine Jonckheere hoe er in hun relatie openlijk gesproken werd. Maar net dát maakte hun huwelijk ook zo sterk. En dan moest de zwaarste klap nog komen voor het koppel…

“Zéker als je kanker doormaakt, besef je: wij willen elkaar echt nooit verliezen. Ik kan spontaan beginnen te huilen als ik daar nog maar aan denk”, klinkt het emotioneel bij Martine Jonckheere in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven