Tine Priem: “enkele maanden zonder Thuis na burn-out”

0
Tine Priem: “enkele maanden zonder Thuis na burn-out”
Foto: VRT

Actrice doet opvallende onthulling

Tine Priem werd 2,5 jaar geleden geveld door een burn-out. De actrice verdween zelfs enkele maanden van de set van Thuis. Al had dat nooit een invloed op haar personage ‘Tamara’. Hoe kan dat?

Tine Priem bleef één week weg van de opnamestudio’s van Thuis omdat het echt niet ging. Maar toen sloeg de pandemie hard toe in de wereld. En dat betekende eveneens het begin van de lockdown…

“Dus had ik, net als iedereen bij ‘Thuis’, twee maanden vrij. En quasi aansluitend hadden we ons zomerverlof. Die ‘chance’ had ik dus”, getuigt Tine Priem over het bijzondere toeval waardoor ze extra tijd had om aan haar herstel te werken. 

Toen de opnames van Thuis weer begonnen, ging het al een stuk beter met de actrice en ook op de set van Thuis zou Tine Priem zich later ook goed gesteund voelen.

“Met Christophe Haddad (Bob in ‘Thuis’, nvdr) heb ik het er vaak over gehad. Hij was dan ook meestal mijn tegenspeler. Als ik het even moeilijk had, adviseerde hij mij om rustig te ademen. Ik kon bij hem terecht. Ik waardeer zijn steun enorm. Door al die fijne mensen in m’n omgeving én die zelfzorg ben ik er doorheen geraakt”, klinkt het warm bij Tine Priem in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven