Keert Bab Buelens terug naar Familie?

0
Keert Bab Buelens terug naar Familie?
Foto: Peter De Smedt

Bab Buelens heeft altijd naar haar buikgevoel geluisterd om keuzes te maken in het leven. Ook toen ze ging meespelen in Familie liet ze haar gevoel en intuïtie spreken. Keert ‘Emma’ ooit nog terug naar Familie?

“Na Familie heb ik tijd gemaakt voor musea, boeken, muziek en masterclasses. Ik deed veel Instagramwerk, copywriting en branding”, vertelt Bab Buelens in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

“Ik heb nu ruimte om te ‘voelen’ wat ik wil doen”, verduidelijkt Bab in Nina. “Ik heb beseft dat er niet één job voor me is weggelegd. Ik zal altijd jobs creëren die nog niet bestaan, en ik heb zot veel rust gevonden in dat idee.” En dat gevoel trekt ze ook door naar televisiewerk…

“Ik wil heel graag tv doen, maar alleen als er echt een verhaal wordt verteld”, benadrukt Bab Buelens in Nina. De actrice legt uit waaruit die keuze voortvloeit…

“Dat komt voort uit een gevoel dat ik lang onderdrukt heb. Door wat ik heb meegemaakt, breek ik nu sneller open en sta ik stil bij de dingen”, verwijst Bab Buelens in Nina naar de zware operaties die ze onlangs moest ondergaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven