Zorgen voor Erik Goossens: “ik heb geen spaargeld meer”

24177
Foto: Wim Dezutter

Financieel beleven we moeilijke tijden en ook onze BV’s voelen de crisis. Erik Goossens praat openhartig over hoe hij er financieel voorstaat…

“Als je een marketing- en eventkantoor runt en zanger en acteur bent, heb je door de crisissen van de voorbije drie jaar geen spaargeld meer”, maakt Erik Goossens een nuchtere analyse in Het Laatste Nieuws. Eén ding is duidelijk…

“Mijn oorlogskas is opgesoupeerd”, geeft de Thuis-acteur grif toe in het dagblad. Het ondernemersinstinct kreeg de zanger-acteur nochtans van thuis uit met de paplepel ingegeven…

“Desondanks heb ik het ondernemersinstinct meegekregen”, vertelt de man van Bieke Ilegems in Het Laatste Nieuws. “Investeren om op lange termijn iets te verdienen, vind ik normaal.” En dan kreeg de Thuis-acteur nog een ander advies van thuis uit mee… “Dat het loont om de handen uit de mouwen te steken, werd erin gelepeld. Vanaf mijn twaalfde hielp ik in de weekends mee rekken te vullen”, onthult Erik Goossens in Het Laatste Nieuws. Zijn familie bezat immers een supermarkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be