Tine Priem: “plots begon ik aan de kassa te hyperventileren”

Tine Priem
Foto: VRT

Tine Priem kennen we allemaal als Tamara uit Thuis en de actrice doet in TV Familie enkele extra onthullingen over de burn-out waarmee ze worstelde…

De Thuis-actrice vertelt in het weekblad over de enorme steun die ze kreeg van haar echtgenoot Tom. Soms waren er immers akelige taferelen…

“Zo vroeg ik Tom om samen naar de winkel te gaan. Alleen zag ik dat niet zitten”, geeft Tine Priem toe. Want plots kwam alles veel harder bij haar binnen waardoor ze van het minste een aanval van hyperventilatie kon krijgen…

“Van het biepgeluidje aan de kassa en snel de boodschappen in m’n kar leggen, kon ik beginnen hyperventileren of kreeg ik draaiingen”, onthult Tine in TV Familie. Tom stelde dan maar voor om zelf naar de winkel te gaan…

“Hij stelde me steeds op m’n gemak en liet me veel rusten. Zo kwam het huishouden grotendeels op zijn nek terecht. Maar hij heeft daar nooit over geklaagd”, vertelt Tine Priem in TV Familie liefdevol over de steun van haar man in deze moeilijke periode.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be