Ruth Beeckmans bekent: “ik ben helemaal ingestort”

0
Ruth Beeckmans bekent: “ik ben helemaal ingestort”
Foto: DPG Media

Ruth Beeckmans praat openhartig over de moeilijke periode die volgde op het onverwachte overlijden van haar man Gary…

“Twee weken nadat het gebeurd was, had Charlie-Sue schoolfeest, ze moest optreden en wou graag meedoen.” Voor Ruth kwam dat veel te vroeg, maar ze gunde haar dochtertje dat moment. Maar toen liep het fout…

“Ik ben, erna, thuis helemaal ingestort”, geeft Ruth Beeckmans toe in Het Laatste Nieuws. “Omdat je je hebt opgepept voor iets waar je eigenlijk helemaal niet klaar voor was.” En dan moet Ruth toegeven dat er nog een ander element speelt…

“Dat je bekend bent, maakt het nog erger. Je staat daar in een massa volk en iedereen weet wat jou overkomen is. Je voélt de blikken.” En toen klapte Ruth Beeckmans plots dicht…

“Nergens waar je komt, ben je nog anoniem. En dus kruip je in je schulp. Kom je niet meer buiten”, aldus Ruth Beeckmans in Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk was het haar dochter die zich kwaad maakte en haar mama wakker schudde. Ruth Beeckmans geeft toe dat haar kinderen haar redding zijn geweest in die donkere periode.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven