Echtgenote Wout van Aert: “dat was zó schattig!”

0
Echtgenote Wout van Aert: “dat was zó schattig!”
Foto: Photo News

Sarah De Bie is zelfs ook een beetje een BV geworden als echtgenote van Wout van Aert. Maar ook hun zoontje Georges is een ‘kleine bekendheid’. En daarover wil Sarah toch het volgende kwijt…

Georges kwam tijdens het vorige wielerseizoen steeds nadrukkelijker in beeld na koersen. Een knuffel voor papa of een helm op het hoofd. Dat levert schattige beelden op, maar houdt dat geen gevaar in?

Humo polst bij Sarah De Bie of ze als ouders nooit overwogen hebben om Georges af te schermen van alle media-aandacht. En dan doet de echtgenote van Wout van Aert een opvallende bekentenis…

“Dat was de bedoeling”, geeft Sarah De Bie schoorvoetend toe in Humo. “We zetten nog altijd zo weinig mogelijk beelden online waarop zijn gezichtje te zien is, want een Instagram-foto staat één dag later al in de krant.” Maar Wout is daarin wel wat losser, moet Sarah toegeven. Ze geeft een voorbeeld…

“Toen hij in de Tour van 2021 de slotrit won op de Champs-Élysées, kwam hij naar mij. ‘Mag Georges mee op het podium?’ Ik kon niet nee zeggen, want het was te schattig”, aldus Sarah De Bie, die daar meteen het volgende aan wil toevoegen…

“Ik snáp ook dat Wout grootse momenten wil delen met zijn zoontje. Het is zoeken naar een evenwicht”, bekent Sarah De Bie in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven