Paniek bij Bab Buelens: “met spoed naar het ziekenhuis”

24460
Foto: Peter De Smedt

Bab Buelens sukkelde al enkele jaren met klachten voor dokters vaststelden dat ze aan een zeldzame aandoening leed. De voormalige Familie-actrice werd geopereerd en mocht na een week het ziekenhuis verlaten. Maar toen liep het volledig fout…

Artsen ontdekten Bab Buelens aan de zeldzame, aangeboren vaataandoening van het ‘notenkrakersyndroom’ lijdt. Een week na de openbuikoperatie mocht Bab naar huis. Maar toen begon de miserie pas écht…

“Na een week mocht ik naar huis, maar ik voelde me daar zieker en zieker worden”, doet de voormalige Familie-actrice haar verhaal in Nina. Babs toestand verslechterde en even was er paniek…

“Een paar dagen later belandde ik ’s nachts weer in het ziekenhuis. Ik kon nog amper ademen. Heel heftig.” Er moest snel gehandeld worden, beseften de artsen…

“Ik werd met spoed weer opengemaakt: de voorgaande ingreep was niet geslaagd en er waren ernstige complicaties”, doet Bab Buelens haar verhaal in Nina. Na een lange operatie hoorde Bab enkele akelige opmerkingen…

“Toen ik wakker werd, hoorde ik hoe moeilijk het was geweest. Hoe ik onder andere transplantaties van aders had gekregen”, onthult Bab Buelens in Nina. De echtgenote van Vincent Banic zou uiteindelijk net geen twee maanden in het ziekenhuis moeten blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be