Ruth Beeckmans: “Ik ben zo blij geweest met kleine berichtjes van random mensen”

0
Ruth Beeckmans: “Ik ben zo blij geweest met kleine berichtjes van random mensen”
DPG Media

Actrice Ruth Beeckmans was niet getrouwd met Gary, de liefde van haar leven die vorig jaar plots overleed. In Gazet Van Antwerpen licht ze dit toe.

Ze wilden best wel trouwen, maar er bleek wat mis te zijn met het geboortecertificaat van Gary in Zuid-Afrika en dat is nooit opgelost. “Ik heb daar al spijt van gehad. Als je niet getrouwd bent of wettelijk samenwoont, besta je in deze situatie niet voor de wet”, legt ze geprikkeld uit.

Of een verrassingshuwelijk zoals in haar nieuwe programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd In 24 Uur’ iets voor haar zou zijn? “Ik denk wel dat ik het tof gevonden had. Het lijkt me een fantastisch gevoel, als je liefde zo zijn best doet om alles in het geheim te regelen”, lacht ze.

Ze hoopt van harte dat ze met het programma iets kan betekenen voor mensen. Ruth is zelf zo erkentelijk voor de immense steun die ze heeft gekregen.

“Ik ben zo blij geweest met kleine berichtjes van random mensen, dat ik nu zelf mijn steentje wil bijdragen. Tonen: je bent niet alleen. Uiteindelijk is dat wat je erdoor sleurt”, aldus een dankbare Ruth in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven