Florence en Jiri uit Blind Getrouwd emotioneel: “dat is verschrikkelijk”

0
Florence en Jiri uit Blind Getrouwd emotioneel: “dat is verschrikkelijk”
VTM

Hoe onregelmatig hun werk ook is, Jiri werkt als agent en Florence als spoedverpleegkundige, hun werk brengt het koppel nog dichter bij elkaar, lezen we in TV Familie.

Het is soms niet evident om de agenda’s te matchen, maar de vaak hachelijke situaties waarin ze door hun werk terecht komen, zorgen wel voor het nodige begrip. “Ik moet toch geregeld mijn hart luchten bij Jiri. Ik voel dan dat hij mij perfect begrijpt.”

“En eenmaal ik mijn hart heb uitgestort bij Jiri en hem een knuffel heb gegeven, is dat voor mij ook afgesloten”, biecht Florence op. Het is voor haar de manier om de verschrikkelijke situaties die ze als spoedverpleegkundige meemaakt, een plaats te kunnen geven.

Over goede voornemens voor het nieuwe jaar gesproken: allesbehalve sporten. “We zijn het meest onsportieve koppel dat er bestaat”, lacht ze in TV Familie.

Een goede gezondheid, veel liefde en leuke reizen, dat is voor Florence waar ze voor 2023 vooral op hoopt. “Met Jiri heb ik nu de beste reispartner die ik me kan wensen. Er staan al trips naar Amsterdam en de Ardennen op de agenda”, blikt ze met veel zin vooruit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven