Sarah De Bie: “Liefde is sterker dan afstand”

2961
PhotoNews

In Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad, werpen Sarah De Bie en Wout van Aert een blik op het leven met elkaar en met Georges, hun tweejarig zoontje. Aanleiding is ‘Niets dan liefde’, een boekje waarin het leven van Georges met mooie tekeningen geïllustreerd is.

Sarah is allesbehalve de typische rennersvrouw. Ze wast, plast en kookt, beheert de agenda maar regelt ook de papieren. Daarnaast zit de duizendpoot samen met Wout in de immobiliënwereld, maakt ze een podcast en bracht ze dus samen met illustratrice Laura Muls een kinderboek uit.

Je zou kunnen zeggen dat ze de CEO van de nv Van Aert is. “Wout heeft er geen idee van dat ze hier straks een digitale meter komen installeren”, lacht ze tevreden. En Wout vindt het ok zo.

De rode draad in het boekje over Georges is liefde. Sarah en Wout komen beiden uit een warm gezin en beseffen maar al te best dat zoiets een voorrecht is. “Eens er een kind komt, dan komt er een ander soort liefde. Een liefde die je niet kan omschrijven. Ik kan me geen gezin inbeelden zonder liefde”, bekent Sarah in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

Over het feit dat Wout vaak en ver van huis is, is mama Sarah duidelijk: “Liefde is sterker dan afstand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be