Tatyana Beloy: “Ik zal nooit delen waar mijn zoon naar school gaat”

290
Tatyana Beloy - VIER
Foto: VIER

Tatyana Beloy is erg actief op Instagram. Met het posten van foto’s van haar tweejarig zoontje Wolfgang, heeft ze geen probleem. “Ik ben een trotse moeder, zoiets wil je van de daken schreeuwen. Maar ik zal bijvoorbeeld nooit delen waar mijn zoon naar school gaat”, benadrukt ze in Gazet Van Antwerpen.

Spijt van wat ze ooit in interviews of via foto’s deelde heeft ze niet. Tenzij ze er ooit iemand mee kwetste. De actrice vindt het wel minder leuk dat er van enkele vrijscènes in de serie ‘Gent West’ montages zijn gemaakt en werden gepubliceerd op bepaalde websites.

Tatyana twijfelt eraan of haar gezinsleven genoeg stof te bieden heeft voor een realitysoap. Zeker als ze vergelijkt met haar omgeving. Haar man die als cameraman in Ijsland zat. Haar broer – dj Makasi, die veel in Azië en Zuid-Amerika draait of haar zus die in Parijs voor L’Oréal werkt, allemaal veel boeiender.

Hoewel veel mensen de actrice kennen van kinderprogramma’s of Familie, wordt haar privacy vrij goed gerespecteerd, zegt ze in Gazet Van Antwerpen.

Ooit werd ze wel vereenzelvigd met haar Familie-personage. “Toen was ik een beetje de bitch. Sommige mensen dachten dat ik echt zo was”, zegt ze licht geamuseerd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be