Zes weken na scheiding Koen Wauters werd Valerie De Booser al met andere man gespot

488

We hebben er lang mee gewacht, maar vandaag delen wij deze foto wél met jullie, een foto van Valerie De Booser en Dirk de Witte, de man met wie Valerie De Booser kort na de scheiding met Koen Wauters een relatie begon. De foto werd amper zes weken na de aankondiging van de scheiding gemaakt en vlot rondgestuurd via WhatsApp. Ook wij kregen die foto toen toegestuurd, maar publiceerden de foto nooit eerder.

Naar aanleiding van de derde verjaardag van de aankondiging van de scheiding tussen Valerie De Booser en Koen Wauters, delen wij deze foto, die begin maart 2020 genomen werd, met jullie. Valerie kon toch niet ontkennen dat zij en Dirk niet samen waren, maar ondertussen zijn zij ruim een jaar uit elkaar. En vandaag dus dag op dag drie jaar weg bij Koen Wauters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be