Ella Leyers beleeft turbulent liefdesleven: “ik heb littekens opgelopen”

4473
Ella Leyers
Foto: Photo News

Ella Leyers geniet van haar relatie met Rik Verheye, maar eerder liep het niet altijd zoals gepland in de liefde voor Ella…

“Ik ben nu 34, ik heb in de liefde, zoals iedereen, al wel wat meegemaakt en littekens opgelopen”, geeft Ella Leyers toe in Het Laatste Nieuws. En ondertussen is ze ook zélf veranderd, geeft Ella eerlijk toe…

“Ik heb het idee moeten bijstellen van wat ik precies zocht. Dat heeft me misschien een reputatie gegeven. ‘Als het moeilijk wordt, is ze weg’, maar dat was het niet”, ontkent Ella Leyers in Het Laatste Nieuws.

“Ik wou die watertjes wel doorzwemmen. Maar als het niet met de juiste is, waarom dan zelfs de moeite doen?” vraagt Ella Leyers zich luidop af. Maar bij haar ouders ziet ze dat eeuwige liefde bestaat. Hoe denkt ze dat in haar eigen relatie te bereiken?

“Dat de ander zichzelf kan zijn. En dat je je wil aanpassen, maar dat je dat niet ook verwacht van de ander. En dat je elkaar vrij laat. En luistert. Dan kan de liefde heel lang blijven duren, denk ik”, aldus Ella Leyers in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be