Koen Wauters: “we werden beschoten door overvallers”

0
Koen Wauters: “we werden beschoten door overvallers”
Foto: Photo News

Koen Wauters zal dan toch niet deelnemen aan de Dakar-rally. Zijn wagen werd afgekeurd. Maar is dat wel een slechte zaak?

Koen Wauters houdt van het avontuur dat een Dakar-rally met zich meebrengt. “Een week aan het zwembad is niet voor mij”, aldus het VTM-gezicht in Dag Allemaal. “Ik hou van auto’s en het racegevoel.” Al is zo’n rally niet zonder gevaar…

Koen Wauters verloor al vrienden in een rally en werd ooit ook zelf beschoten door overvallers… Al wil hij over dat laatste één ding kwijt…

“Dat laatste was brute pech”, benadrukt Koen Wauters in Dag Allemaal. “Oké, soms raak je verzeild in politieke turbulenties, maar de kans om beschoten te worden blijft klein.” Maar dat andere gevaar zorgde wel voor twijfels…

“Wel denk ik vaak aan de mensen die ik verloren heb”, geeft Koen Wauters toe in Dag Allemaal. “Zoals mijn vriend Jürgen die verongelukt is in een vergelijkbare rally. Dat was ook een van de redenen waarom ik aanvankelijk was gestopt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven