Kris Wauters onder vuur na belediging collega

Foto: Damon De Backer

Kijkers van ‘De Tijdloze’ op Canvas konden hun oren en ogen niet geloven toen Kris Wauters maandagavond een uitspraak deed over Dire Straits. Eerst iets kaderen, tal van muziekmensen kregen de keuze tussen Pink Floyd en Dire Straits en dat is een moeilijke keuze.

Kris Wauters moest er niet lang over nadenken.  “Dire Straits is niet mijn favoriete band. Vooral niet mijn favoriete zanger. Die zaagt”, reageerde Kris onverbloemd. Die uitspraken zetten kwaad bloed bij een deel van de kijkers.
“Dat Kris Wauters zo’n uitspraken doet terwijl zijn eigen broer ook vaak zaagt, dat begrijp ik niet”, zucht een kijker op Facebook. Ondertussen werd die reactie van Facebook gehaald, maar heel het topic was niet echt flaterend voor Kris Wauters. Maar wij vermoeden dat hij daar geen seconde van wakker gaat liggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be