Werner De Smedt kaart probleem aan bij Familie: “we worden daartoe verplicht”

0
Werner De Smedt kaart probleem aan bij Familie: “we worden daartoe verplicht”
Foto: VTM

Werner De Smedt kruipt al tien jaar in de huid van ‘Rudi’ in Familie. En daar doet hij wat hij graag doet: spelen. Al kaart de acteur toch een probleem aan…

“Ik leef mee met de mensen die nu ontslagen worden op de VRT”, vertelt Werner De Smedt in Dag Allemaal. Want ook bij Familie was er een ontslagronde waardoor iedereen zich plots onzeker voelde. Ook zij die gespaard bleven… Eén ding is immers duidelijk…

“Een acteur is immers vervangbaar”, beseft Werner De Smedt maar al te goed. “Een groot verschil met het beroep dat mijn vader had.”

“Hij was hoofdboekhouder en kende het bedrijf waarvoor hij werkte door en door. Ze hadden hem tot de laatste dag nodig, tot hij zijn kennis doorgaf aan een opvolger.” Maar dat is bij een acteur wel even anders, geeft Werner De Smedt toe…

“Acteurs hebben zo’n sleutelpositie niet en dat verplicht ons om constant het beste van onszelf te geven. Elke dag verdienen we ons ticket voor ’s anderdaags”, besluit Familie-acteur Werner De Smedt in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven