Vincent Van Quickenborne opnieuw papa

0
Vincent Van Quickenborne opnieuw papa
Foto: Photo News

Hij mag dan wel in een safehouse zitten, onlangs heeft Vincent Van Quickenborne thuis – daar gaan wij toch van uit – hard gepresteerd. En die prestatie levert één en ander op want zijn vrouw is er zwanger van geworden.

“In de donkerste tijden worden de mooiste verhalen geboren. BO, Scott en wij zijn zo blij de komst van Quicky #3 te mogen aankondigen. Midden mei 2023 is het zover. Anouk is jarig op 17 mei. BO op 8 mei. Dus veel meiklokjes bij ons thuis. Prettige feesten iedereen. 🥂”, schrijft Vincent Van Quickenborne op Instagram.

Wat wij ons nu afvragen, zouden Vincent en zijn vrouw deze zwangerschappen allemaal netjes in hun agenda gepland hebben? Hoe dan ook: proficiat!


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven