Marie Verhulst: “dat geeft me een warm en vrolijk gevoel”

0
Marie Verhulst: “dat geeft me een warm en vrolijk gevoel”
Foto: Photo News

Marie Verhulst kan binnenkort weer iets van haar bucketlist afvinken. Naar welk moment kijkt Marie meer dan ooit uit?

Deze kerstvakantie staat Marie Verhulst samen met Samson voor het eerst op het podium met hun allereerste kerstshows. Een moment waar het nieuwe baasje van Samson enorm naar uitkijk. En daar heeft ze een bijzondere reden voor…

“Sinds ik drie jaar geleden begon als baasje van Samson, stonden deze shows bovenaan mijn bucketlist”, geeft Marie Verhulst toe in Story. En daar heeft ze één duidelijke reden voor…

“Dat was vroeger mijn hoogtepunt van het jaar”, verduidelijkt de dochter van Gert Verhulst in het weekblad. “Ik heb ze allemaal gezien en hield er steeds een warm en vrolijk gevoel aan over.” Marie heeft een duidelijk plan…

“Nu wil ik hetzelfde betekenen voor de kinderen”, aldus Marie Verhulst in Story. “Daarom blijft het basisrecept van vroeger, met een koor, ballet en de drie bekende vrienden: Alberto, De Burgemeester en Van Leemhuyzen, ook hetzelfde.”

“Ik kijk er enorm naar uit, maar tegelijkertijd vind ik het heel spannend”, klinkt het enthousiast bij Marie Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven