Christiaan uit Blind Getrouwd: “ik ben hier echt onder de voet van”

3919
VTM

Christiaan beleefde een emotionele rollercoaster tijdens zijn huwelijk met Jana in Blind Getrouwd. Eén ding wil Christiaan benadrukken…

Christiaan is enorm populair geworden dankzij Blind Getrouwd. Tussen de vele berichtjes van kijkers die hem een hart onder de riem willen steken na zijn pijnlijke afloop met Jana, zitten er soms ook andere verzoekjes…

Af en toe wil er immers een meisje afspreken met Christiaan, maar daar voelt Christiaan zich helemaal niet klaar voor, bekent hij in Dag Allemaal. Hij legt uit waarom…

“Het is zo’n intens parcours geweest. ’t Is van juli geleden dat ik ‘nee’ heb gezegd tegen Jana, maar de laatste uitzending is nog maar pas achter de rug. Daardoor is het verwerkingsproces nog volop aan de gang”, legt Christiaan uit in Dag Allemaal. En dan moet Christiaan toch één ding toegeven…

“Sommige mensen lijken niet te beseffen dat wij daar zijn ingestapt met de hoop op een goeie afloop. Ik ben echt nog onder de voet van het experiment”, geeft Christiaan uit Blind Getrouwd toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be