Gert Verhulst onthult aangrijpend verhaal: “het kan iederéén overkomen”

0
Gert Verhulst onthult aangrijpend verhaal: “het kan iederéén overkomen”
Foto: Fonny Gijsels

Ondanks de kritiek blijft Gert Verhulst achter zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’ staan. De insteek van de talkshow blijft dan ook om te praten over datgene waar de Vlaming mee bezig is.

Voor Gert Verhulst is het dan ook belangrijk dat de vier gasten aan tafel niet alleen experten, politici of professoren zijn. Ook de ‘gewone’ mens moet een stem krijgen, verduidelijkt de Studio 100-baas in Het Belang van Limburg.

Een gesprek dat hem zelf enorm is bijgebleven, is dat met Evi Hanssen en haar terminaal zieke moeder Arlette. Al is er ook nog een ander aangrijpend verhaal dat Gert altijd zal bijblijven…

Geoffroy Vandeputte is de eerste chirurg van het land die deels verlamd is en vanuit zijn rolstoel opereert. “Dat zijn bewonderenswaardige verhalen, en ze raken mij ook persoonlijk”, geeft Gert Verhulst toe in HBVL. Want één ding is duidelijk…

“Het zijn zo van die dingen die je hoort of leest en op het eerste gezicht ver van je bed lijken. En toch wéét je: het kan verdorie iedereen overkomen, ook mij”, geeft Gert Verhulst grif toe in Het Belang van Limburg. “Ik ben fier wanneer we zo iemand in de studio hebben zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven