“Dit is beschamend voor Niels Destadsbader”

0
“Dit is beschamend voor Niels Destadsbader”
Foto: DPG Media

Niels Destadsbader werd met grote trom binnengehaald bij de VRT, maar wat blijft er over van alle mooie woorden bij zijn veelbesproken overstap van VTM?

Niels presenteerde Zomerhit en trok zijn kleren uit voor ‘Kom Op Tegen Kanker’, maar nadien moest ‘de man van 400.000 euro per jaar’ het doen met enkele interventies tijdens de WK-wedstrijden van de Rode Duivels. En die vielen niet meteen in de smaak…

“In de kantine van Stormvogels Haasrode zette hij eerst een stomdronken supporter in de spotlights, en was het verder bij wijlen pijnlijk om de ster van het Sportpaleis te zien worstelen om schwung in z’n bijdrages te brengen”, schrijft Dag Allemaal. En dan vatte één woord alles samen…

“Beschamend, voor de openbare omroep, voor de kijkers en vooral voor Niels Destadsbader zelf. Red die jongen van zichzelf”, blokletterden de kranten daags nadien. En dan kunnen we ons slechts één vraag stellen…

Wanneer krijgt Niels Destadsbader aan de Reyerslaan de kans zijn talenten ten volle te tonen? Waar blijven die spektakelshows waarin Niels schittert en waarvoor hij binnengehaald werd bij de VRT?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven