James Cooke: “ik ben hiermee naar de concurrentie gestapt”

0
James Cooke: “ik ben hiermee naar de concurrentie gestapt”
Foto: VIER

James Cooke verbaast iedereen met ‘James De Musical’. De gasten zijn in de wolken, het publiek lust het programma en nu werd het ook nog bekroond met een Rose d’Or, de belangrijkste Europese prijs die een tv-programma kan winnen. Nochtans waren er enorme twijfels over het programma…

Toen James Cooke het programma bij Play4 pitchte werd het niet meteen op gejuich onthaald, onthult James in De Morgen…

“O nee, integendeel”, geeft James Cooke toe in De Morgen. “Ze wisten er geen raad mee.” En dan doet James plots een opvallende onthulling…

“Ik weet niet goed of ik dit mag zeggen, maar ik ben ook naar de concurrentie gestapt, omdat ze bij Play4 niet goed wisten wat ze ermee moesten aanvangen.” Zou James overgestapt zijn naar een andere zender?

“Ik denk dat ik het in eerste instantie ook niet goed heb uitgelegd”, geeft James Cooke toe in De Morgen. “Ik heb toen een tweede kans gevraagd en gekregen, dit keer rechtstreeks bij programmadirecteur Annick Bongers, en die zag er wél meteen wat in. Oef!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven