Geen Peter Van de Veire bij Big Brother. Wie volgt hem op?

1455
Foto: Play4

Op maandag 9 januari start op televisie het nieuwe seizoen van Big Brother. In de praktijk nemen de bewoners al enkele dagen eerder hun intrek in het huis in Amsterdam. De startshow zal ook dit jaar op voorhand opgenomen worden, maar wie zal het programma presenteren?
RTL5 heeft besloten om Geraldine Kemper opnieuw af te vaardigen, maar het is onduidelijk wie de Vlaamse presentatie zal verzorgen. Wie het zeker niet is, is Peter Van de Veire, dat nieuws hebben wij uit betrouwbare bron bevestigd gekregen.
Wie het dan wel is? James Cooke misschien? Dat is toch één van de vele gezichten van de zender.  Of komt de zender met een verrassing van formaat? De lippen blijven stijf op elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be