“Wedden dat Jacky Lafon tóch terugkeert naar Familie?”

281
Jacky Lafon
Foto: Photo News

Jacky Lafon was in de wolken toen ze tijdens de viering van ’30 Jaar Familie’ nog steeds enorm geliefd was bij de Familie-kijkers.

“Dat was hét hoogtepunt van het jaar voor mij”, geeft Jacky Lafon toe in Dag Allemaal. “Die 5.000 man in de Lotto Arena begonnen te roepen en te gillen toen ze mij zagen. Ik ben ervan geschrokken dat Rita nog zo geliefd is.” Bestaat de mogelijkheid dat ‘Rita’ ooit nog terugkeert naar Familie?

Jacky Lafon geeft toe dat ze graag nog eens zou terugkeren als Rita in Familie. “Niet fulltime, maar af en toe”, verduidelijkt de actrice in Dag Allemaal. Met één duidelijke reden…

“En de andere kant van Zatte Rita laten zien: nuchtere Rita. Om de mensen te tonen dat een drankprobleem kan worden opgelost”, spreekt Jacky Lafon haar wens uit. Eén Familie-collega ziet mogelijkheden…

“Caroline Maes, die Mieke speelt, zei op dat feest: ‘Wedden voor een fles champagne dat gij terugkomt naar ‘Familie’?’ Ik zei: ‘Met veel plezier.’ Misschien kom ik dus tóch terug in ‘Familie’, wie weet…” laat Jacky Lafon niet in haar kaarten kijken in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be