Moeten Thuis en Familie schrik krijgen?

VTM

Thuis en Familie blijven na de avondjournaals een vaste afspraak voor veel mensen. Maar verandert dat binnenkort?

Gert Verhulst zit middenin het tijdslot van Familie en Thuis met zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’. En dan doen we één opvallende vaststelling…

“Het is niet evident om onze plaats binnen het uitzendschema te claimen, zo naast gevestigde waarden als Thuis en Familie”, geeft Gert Verhulst toe in Het Belang van Limburg. Want Gert weet één ding maar al te goed…

“Bij veel mensen is dat echt een vaste gewoonte”, verwijst de Studio 100-baas naar de trouwe kijkers van beide soaps. Al zien we toch een opvallende tendens…

Thuis mag dan wel flirten met een miljoen dagelijkse kijkers, met een gemiddelde van 250.000 kijkers scoort ‘De tafel van vier’ beter dan andere actuashows op hetzelfde tijdstip. Moeten Thuis en Familie schrik beginnen krijgen?

“Ik denk dat we zo stilaan onze plaats veroveren. Er is nog wat tijd nodig om echt verankerd te geraken, maar we wisten op voorhand dat het een werk van lange adem zou zijn”, verduidelijkt Gert Verhulst in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be