Vriendin beschrijft de akelige val van Nicole: “moet vreselijk zijn geweest”

0
Vriendin beschrijft de akelige val van Nicole: “moet vreselijk zijn geweest”
DPG Media

Christel De Neve behoort tot de beste vrienden van Hugo Sigal en wijlen Nicole Josy. In Dag Allemaal doet ze het verhaal van die fatale dag waarop Nicole ten val kwam en overleed…

Christel en Didier Timmermans hadden die avond nog gedineerd met Nicole en Hugo, hun beste vrienden. Maar toen sloeg het noodlot toe…

“We waren nog niet lang thuis toen hij (Hugo, red.) belde, rond tien uur: ‘Colleke is gevallen, en ’t is niet goed.’ Ik verstond hem bijna niet”, doet Christel het verhaal van die noodlottige derde november in Dag Allemaal.

“‘Ik zit op de spoed in het UZ in Jette, alsjeblieft, kom af!’ zei hij. M’n hart brak toen ik hem daar zag zitten”, getuigt Christel in Dag Allemaal. Nicole had bij een val van de trap een schedelbreuk opgelopen…

“Het voelde onwezenlijk. Een paar uur tevoren zaten we nog met z’n allen aan tafel. En plots zaten we in ’n slechte droom. We konden het niet vatten”, klinkt het emotioneel bij Christel in Dag Allemaal. Hoe kwam de val tot stand?

“Nicole had haar sloefkes aan, ik denk dat ze daardoor is uitgegleden en achterover van de trap is gevallen”, vermoedt Christel in Dag Allemaal. We zullen het nooit met zekerheid weten, al is één ding duidelijk…

“Hugo heeft het ook niet zien gebeuren. Maar hij zag haar daar wel liggen op die stenen vloer. Dat moet vreselijk zijn geweest”, klinkt het stilletjes bij Christel, de beste vriendin van Nicole en Hugo, in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven