Jef De Smedt bedankt Familie-crew: “ze waren een geweldige steun”

452
VTM

Jef De Smedt praat openhartig over zijn echtscheiding die hem op het randje van een depressie deed balanceren. Gelukkig stond de Familie-acteur er niet alleen voor…

De 66-jarige acteur geeft toe dat hij na zijn echtscheiding door een diep dal moest. Door vrijwilligerswerk te doen bij Poverello tijdens de pandemie vond hij opnieuw een doel in zijn leven. Al wil Jef De Smedt nog iets anders benadrukken…

“De producer en creative producer bij ‘Familie’ hebben me ook altijd geweldig gesteund tijdens mijn echtscheiding”, vertelt ‘Jan Van den Bossche’ in Primo. Voor hen heeft de acteur één duidelijke boodschap…

‘Ik ben hen enorm dankbaar. Wat zij voor mij betekend hebben in die periode, wil ik hier zelf voor andere mensen betekenen’, verwijst Jef De Smedt in Primo naar zijn vrijwilligerswerk. Want één ding wil de acteur benadrukken…

“Niemand staat er alleen voor…” benadrukt Jef De Smedt in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be