Twijfels bij Brecht en Dziubi uit Blind Getrouwd: “te mooi om waar te zijn?”

536
VTM

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen vormen hét succesverhaal uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. Al doen er wel opvallende geruchten de ronde…

Hardnekkige geruchten doen de ronde dat Brecht en Dziubi ondertussen niet meer samen zijn. Dag Allemaal confronteert Brecht met de geruchten, maar hij ontkent…

“Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg. Zonder gigantische stappen te nemen, we proberen geen fases over te slaan, maar we blijven wel een getrouwd koppel”, benadrukt Brecht in Dag Allemaal. Al luiden er nog meer twijfels…

Zelfs Stijn en Nuria, hét succeskoppel uit Blind Getrouwd, stelt zich vragen bij Brecht en Dziubi: “De relatie tussen Brecht en Dziubi is precies te mooi om waar te zijn”, geven Stijn en Nuria toe in Dag Allemaal.

“Binnenkort zien we hen op een evenement, dan zullen we hen vragen hoe ze dat doen. Of wie weet merken we dan: ‘Aha, daar zit een haar in de boter, jullie zijn toch geen robots, maar mensen”, lachen Stijn en Nuria in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be