VRT-kijkers willen Niels Destadsbader buiten

0
VRT-kijkers willen Niels Destadsbader buiten
Foto: Maarten Geukens

Het WK voetbal zou een feest moeten zijn voor iedere sportliefhebber, maar dat is niet altijd het geval. Heel wat kijkers van de openbare omroep storen zich aan de tussenkomsten van Niels Destadsbader bij de voetbalwedstrijden van de Rode Duivels.

Voor de zoveelste dag op rij maken kijkers de presentator, zanger en acteur met de grond gelijk. “Waarom zit Niels Destadsbader aan tafel bij een talkshow over voetbal?”, tweet Bart.

Ook bij de krant De Standaard hebben ze weinig positiefs over Niels Destadsbader te vertellen. “Niels Destadsbader gedroeg zich in ‘Villa Sporza’ ronduit gênant”, lezen we daar. Tja, de VRT stuurde Niels woensdag naar een voetbalkantine in Haasrode en daar waren al wel wat vaten leeg toen Niels Destadsbader zijn zegje mocht komen doen.

“Wat doet Niels Destadsbader (exclusiviteitscontract van 400.000 €/jaar) als analyst bij “Villa Sporza”, toch niet omdat hij een ex voetballer van FC De Kampioenen is ?”, vraagt Britt zich af.

Trouwens, niet alleen Niels krijgt er op de sociale media flink van langs, ook de bazen van de VRT moeten het ontgelden. “Ze (VRT) hebben Niels Destadsbader zoveel honorarium beloofd dat ze die te pas en meer te onpas gaan inzetten als een soort publiekstrekker. Is weer enkel een bewijs van hoever VRT staat van zijn potentiële kijkerspubliek”, schrijft Hendrik.


“Niels Destadsbader op tv. Avond verpest. Ik ga slapen”, tweette iemand zelfs. Een andere kijker besloot weg te zappen en naar het verslag op de BBC te kijken.

En wat te denken van de tweet van Tibo? “Weet niet wat erger is: het spel van de rode duivels of Niels Destadsbader zien tijdens de rust #BELCAN”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven