Zware kritiek op Gert Verhulst: “dit is toch écht raar?”

0
Zware kritiek op Gert Verhulst: “dit is toch écht raar?”
DPG Media

Gert Verhulst komt (opnieuw) onder vuur te liggen met zijn talkshow ‘De Tafel van Vier’. Gert Verhulst zou totaal onvoorbereid zijn gasten ontvangen…

Aan het woord is Marnix Peeters die in de talkshow te gast was. In De Morgen klaagt hij de volledige desinteresse van Gert Verhulst aan…

“Gert is zeer oprecht in zijn ongeïnteresseerdheid. Ze spreekt uit zijn blik, zijn taal, zijn houding. Na de uitzending gaf hij mij zichtbaar geen hand, alvorens in de donkere doeken van het decor te verdwijnen”, lezen we in Dag Allemaal een uitspraak van de schrijver. Al gaat de kritiek nog verder…

“Ik vind het wel raar dat iemand zijn werk duidelijk niet voorbereidt”, vervolgt Marnix Peeters zijn kritiek. Gert Verhust kon zelfs de titel van zijn boek niet uitspraken en ‘vergat’ het over het afgesproken thema te hebben. De schrijver kan slechts één conclusie trekken…

Gert Verhulst leek totaal niet geïnteresseerd is in wat de vier mensen aan zijn tafel daar komen doen”, besluit Marnix Peeters. “Dan denk ik: stop met rommelpraatshows uit te zenden, Vlaanderen verdient beter”, lezen we in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven