Tom Waes kaart pijnlijke situatie aan: “dit is schrijnend…”

0
Tom Waes kaart pijnlijke situatie aan: “dit is schrijnend…”
Foto: DPG Media

Tom Waes trok opnieuw naar enkele belangrijke wereldsteden voor het nieuwe seizoen van Reizen Waes. En de televisiemaker deed één schrijnende vaststelling…

“Mijn persoonlijke hoogtepunt was toch wel Mumbai”, onthult Tom Waes in Story. “In 1995 was ik al eens in de Indiase stad geweest toen ik op wereldreis was met een vriend.” Tom geeft toe dat hij enorm benieuwd was hoe de stad er 27 jaar later zou uitzien… Eén ding viel meteen op…

“Het was schrijnend om te zien dat er niet veel veranderd was. Nog steeds overbevolkt. En het contrast tussen arm en rijk is nog groter geworden”, vertelt Tom Waes in Story. In veel van die wereldsteden is het niet ongevaarlijk… Tom legt uit welke stappen de ploeg neemt…

“Als je de cowboy uithangt in zo’n grote stad, word je onmiddellijk afgestraft”, waarschuwt Tom Waes in Story. De ploeg zoekt ook altijd een ervaren gids die hen kan begeleiden. En dat is nodig…

“Die weet welke plekken oké zijn en welke niet, en daar luisteren we naar. Ik draag ook geen dure horloges en steek mijn portefeuille en gsm in mijn voorzak”, deelt Tom Waes nog enkele praktische tips in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven