Bieke Ilegems neemt drastische beslissing: “dat lijkt me vreselijk…”

0
Bieke Ilegems neemt drastische beslissing: “dat lijkt me vreselijk…”
Foto: VTM

Bieke Ilegems was vroeger wel eens onzeker, maar nu ze de vijftig gepasseerd is weet ze beter wie ze in haar kern is. Al durft de onzekerheid nog wel eens opduiken, geeft Bieke toe in Goed Gevoel…

Het gaat niet elke dag vanzelf, geeft Bieke Ilegems toe in Goed Gevoel. “Ik blijf een people pleaser. En ook ik ben weleens onzeker.” Maar één idee probeert de presentatrice zich altijd voor de geest te houden…

“We hebben meer controle over onze gedachten dan we denken”, benadrukt de voormalige Familie-actrice in Goed Gevoel.

“Mijn boodschap: durf je kwetsbaar op te stellen, durf te stralen en leef je eigen leven in plaats van naar de verwachtingen van anderen”, onthult Bieke Ilegems in Goed Gevoel. “En probeer iets moois te ontdekken in het nu.” Want één ding wil Bieke benadrukken…

“Maak je geluk niet afhankelijk van voorwaarden die hopelijk vervuld zullen worden in de toekomst. Het lijkt me vreselijk om op het einde van je leven te moeten denken: had ik maar …” deelt Bieke Ilegems één van de tips uit haar nieuwste boek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven