Tom Waes kaart hét probleem aan van Reizen Waes: “daar erger ik me aan”

0
Tom Waes kaart hét probleem aan van Reizen Waes: “daar erger ik me aan”
Foto: DPG Media

Tom Waes bezocht deze zomer weer allerlei wereldsteden voor een nieuw seizoen van Reizen Waes. Voor de televisiemaker staat reizen gelijk met bijleren. Al is er ook één aspect waaraan hij zich serieus kan ergeren…

Tom Waes is ondertussen de 50 gepasseerd maar dat betekent niet dat de opnames van Reizen Waes hem tegenwoordig zwaarder vallen. Integendeel…

“Ik ben iemand die heel weinig last heeft van jetlags. Ook ter plekke steekt de vermoeidheid nooit de kop op als we dagen aan een stuk draaien”, benadrukt Tom Waes. En dat is bij andere crewleden wel eens ander…

“In tegenstelling tot bij die jonge redacteurs”, lacht Tom Waes in Story. Al is er één aspect aan reizen waar hij zich aan ergert…

“Het enige vervelende blijven die luchthavens. Al heeft dat niets met ouderdom te maken, wel met mijn ongeduld en de bureaucratie. Daar kan ik me serieus aan ergeren”, onthult Tom Waes in Story. Security, controle, tussenlanding, douane.. En dat met al dat camera- en geluidsmateriaal. “Dat is soms echt om te blèten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven