Aaron Blommaert voorspelt onheil in Familie: “dat zal niemand verwachten…”

0
Aaron Blommaert voorspelt onheil in Familie: “dat zal niemand verwachten…”
VTM

Aaron Blommaert kruipt ondertussen al twee jaar in de huid van Raven in Familie. En daarover doet de zingende acteur een opvallende onthulling…

Raven wordt stilaan één van de uithangborden van Familie en het personage is erg geliefd bij de kijkers. Maar Aaron Blommaert ontkent dat dat iets met hem te maken heeft. En dan lost de acteur een tipje van de sluier…

“Dat ligt vooral aan het personage, denk ik. Raven is erg populair op dit moment omdat hij relatief weinig fout doet. Kijkers hebben graag goeieriken”, vertelt Aaron Blommaert in Story. Maar dat lijkt binnenkort te veranderen…

“Ik ben wel benieuwd of dat zo zal blijven. Ik ga dingen spelen die niemand zal verwachten”, onthult de acteur in het weekblad. Wordt ook Raven uit de serie geschreven? Daar kan de acteur duidelijk over zijn…

“Familie mag van mij zeker nog een tijdje doorgaan”, benadrukt Aaron Blommaert in Story dat hij een verlengd verblijf bij de VTM-serie sowieso ziet zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven