Kort na scheiding pakt Familie-acteur uit met nieuwe vriendin

0
Kort na scheiding pakt Familie-acteur uit met nieuwe vriendin
VTM

Jan Van den Bosch kennen we allemaal als ‘Zjef’ uit Familie. De acteur onthult dat hij een punt heeft gezet achter zijn huwelijk met jeugdliefde Fran. En hij pakt al meteen uit met opvallend nieuws!

Jan Van den Bosch en Fran waren elkaars jeugdliefde. Het koppel was al achttien jaar samen, al stapten ze slechts drie jaar geleden in het huwelijksbootje. Begin dit jaar kwam er een einde aan dat huwelijk…

“Als je voelt dat je uit elkaar in plaats van naar elkaar toegroeit, moet je een beslissing nemen”, klinkt het in Dag Allemaal. Al was dat een moeilijke beslissing, want het koppel heeft twee kinderen samen…

“Fran zal altijd een goede vriendin blijven”, benadrukt de Familie-acteur in Dag Allemaal. “Toch moesten we die stap zetten, om elkaar het geluk te gunnen ook.” En dat geluk heeft Jan Van den Bosch al opnieuw gevonden bij zijn nieuwe vriendin…

Jan Van den Bosch benadrukt dat er geen derde in het spel was bij de echtscheiding, maar ondertussen heeft de acteur wel al een nieuwe relatie. “En dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd”, aldus de Familie-acteur in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven