Sercan na breuk met Vera uit Big Brother: “Afgesloten hoofdstuk”

291
Foto: Play4

Enkele weken geleden zijn Vera Dijkstra en Sercan uit Big Brother uit elkaar gegaan, dat gerucht deed al even de ronde en werd ondertussen door Sercan bevestigd. De breuk is toch wel opvallend te noemen, nog geen vier weken geleden waren de twee in Egypte nog samen op vakantie en leken zij héél gelukkig te zijn.

Maar hoe gaat het nu met Sercan? “Met mij gaat het heel goed”, reageert Sercan. “Mijn bericht over mijn breuk kon voor veel mensen misschien hard overkomen, maar ik probeer gewoon eerlijk te zijn en ook dat het dan wat stopt met alle vragen over mijn relatie die ik steeds krijg”, zucht Sercan.

“Nu is dit het laatste wat ik hierover ga posten, want voor mij was dit al een afgesloten hoofdstuk”, besluit Sercan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be