Kurt Rogiers diep bedroefd na pijnlijk overlijden: “onwezenlijk…”

0
Kurt Rogiers diep bedroefd na pijnlijk overlijden: “onwezenlijk…”
VTM

Emotionele reacties na het overlijden van An Helsen die we leerden kennen dankzij haar deelname aan het VTM-programma ‘De Schaal van Pascale’. Kürt Rogiers presenteerde samen met Pascale Naessens het programma en reageert emotioneel…

“Onwezenlijk”, schrijft Kürt Rogiers op zijn Instagram Stories. “Rust zacht, An”, voegt de Familie-acteur eraan toe.

An Helsen was een echte fan van de gerechten van Pascale Naessens en verloor dankzij Pascales keuken maar liefst 25 kilo. Pascale was dan ook de reden dat An meedeed aan het nieuwe programma van de echtgenote van Paul Jambers.

An Helsen werd amper 53 jaar en laat twee zonen na.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven