Dit weet showbizzwatcher over reünie Milk Inc: “Of Linda terugkomt?”

493
Foto: Photo News

Er is de laatste weken druk gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Linda Mertens bij Milk Inc. Een tijdje geleden stond Linda Mertens voor het eerst in lange tijd weer op het podium en er staan in het buitenland nog verschillende optredens op het programma.

Regi heeft voor volgend jaar een nieuw concert in het Sportpaleis van Antwerpen aangekondigd en dat kreeg de titel ‘The Return’. Waarom zou Regi die titel kiezen? Omdat Milk Inc terugkomt? Die kans is héél groot.

Dus Linda Mertens keert terug naar Milk Inc? Dat is volgens één van onze showbizzwatchers verre van zeker. “Linda heeft destijds bij Milk Inc een héél goed contract gekregen, zij kreeg in het verleden een mooi deel van de gage bij de optredens.”

“Mijn gevoel zegt dat Milk Inc inderdaad terug zal komen, maar ik sluit de mogelijkheid niet uit dat Regi voor jong geweld zal kiezen. Die persoon zal dan wellicht een minder hoge gage krijgen”, gaat onze Showbizzwatcher verder.

“Regi heeft bewezen dat hij Linda niet nodig heeft om te scoren. Natuurlijk heeft Milk Inc megagrote hits gescoord, maar die heeft Regi nu ook en hij doet het zelfs onder zijn eigen naam. Milk Inc heeft MIA’s gewonnen, heeft TMF Awards gewonnen maar viel nooit in de prijzen bij Radio Zomerhit. ‘Solo’ lukt hem dat dan weer wel.

Maar wie gaat Linda dan vervangen bij Milk Inc? “Kijk, Regi heeft de afgelopen jaren talent in overvloed leren kennen en wie weet zal één van hen in de nabije toekomst de nieuwe zangeres van Milk Inc worden”, besluit onze Showbizzwatcher. “Of ik gelijk heb? We weten het misschien wel sneller dan veel mensen vermoeden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be