Thuis wordt van het verlanglijstje van Tine Priem geschrapt

0
Thuis wordt van het verlanglijstje van Tine Priem geschrapt
Foto: VRT

In de cast van Thuis vinden we heel wat goeie acteurs en actrices en ook Tine Priem mag op die lijst niet ontbreken. Toch zijn er voor haar, naast werken, toch nog heel wat andere zaken die bovenaan de verlanglijst staan.

Binnenkort komt kerst er terug aan en daar horen uiteraard ook cadeautjes bij. Wanneer we dan denken aan een nieuw jaar, dan zijn de goede voornemens zonder twijfel ook van de partij.

Tine wil zich dan vooral eigenlijk vooral focussen op het leven in het nú. “Als je iets wil, wacht niet tot morgen”, is de  goede raad die Tine Priem geeft in Primo.

Als kerstcadeau moet er voor Tine geen dure ring of een gouden armband zijn maar liever een reis naar een warme bestemming. Ik ben in een fase beland dat ik liever mooie herinneringen verzamel in plaats van dure spullen” is momenteel de ingesteldheid van Tine. 

Een citytrip zou haar zeker ook tevreden stellen. “Met een weekend Parijs ben ik ook al content”, zegt Tine in het weekmagazine Primo. Haar partner Christophe weet dus wat hem te doen staat zodat ze ‘Thuis’ even achter zich kan laten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven