James Cooke niet in de boekjes maar in levende lijve in eigen krantenwinkel

0
James Cooke niet in de boekjes maar in levende lijve in eigen krantenwinkel
Foto: Play4

“Alle kranten doornemen en dan samen met mama een koffietje drinken”

Als presentator van het programma ‘Extreme Makeover’ komt James vaak in contact met mensen die het zwaar hebben in het leven. Het houdt hem bezig hoe moeilijk sommige mensen het hebben maar loslaten hoeft voor hem niet. “Mensen uit mijn programma’s blijven aan mij plakken”, zo stelt James in het weekblad Primo.

Al toen hij acht was, wist hij dat theater iets voor hem was. Zijn moeder schreef hem in bij een amateurgezelschap omdat acteur worden zijn grootste droom was toen.

Maar toch had hij nóg een droom: een eigen krantenwinkel openen. Tijdens zijn schooltijd was er vlakbij zijn school een krantenwinkel die door een homokoppel uitgebaat werd. “Daar was het altijd ambiance”, vertelt James Cooke aan Primo.

Een sigaretje roken of een babbeltje slaan ging steeds daar door. Ook de mama van James wist dat en zei: “James, ooit zul jij een krantenwinkel openen”, vertelt hij in Primo.

De sociale James zou perfect in het plaatje van krantenwinkeluitbater passen. Sociaal, oprecht en toegankelijk, zijn eigen “way of living”, noemt hij het letterlijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven