Piet Huysentruyt is Siamese tweeling

0
Piet Huysentruyt is Siamese tweeling
Foto: VTM

“Als zij doodgaat, sterf ik ook”

Wie koken op tv eind de jaren negentig zegt, denkt zonder twijfel ook aan Piet Huysentruyt. De tv-kok werd bekender dan ooit dankzij zijn programma met Mimi Smith.

Maar heel wat jaren later ging het hem plots minder voor de wind. De vele schoppen die hij had uitgedeeld, kreeg hij dubbel en dik terug. “Ik schrijf dat ik geregeld een ongelofelijke eikel ben geweest”, vertelt hij in Primo over zijn autobiografie. 

Piet, die nogal rad van tong was, hoorde blijkbaar volgens een aantal tv-makers niet meer thuis in die wereld en dus verdween hij voor lange tijd van het scherm. “The sky was the limit tot het plots niet meer zo was”.

Ondertussen woont hij met zijn ‘ware ankerpunt’ Vero in het mooie Zuid-Afrika, waar ze eindeloos genieten van elkaar en van hun wondermooie villa en de omgeving.

Twee jaar geleden dreigde hij haar te verliezen door een mysterieuze infectie, die achteraf vermoedelijk covid was. Verder moeten zonder haar was een ondenkbare piste want volgens hem zijn ze een Siamese tweeling. “Als zij sterft, sterf ik ook. Of toch een groot deel van mijn ziel”, aldus Piet Huysentruyt in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven