Een vakantielief voor Tom Waes

0
Een vakantielief voor Tom Waes
Foto: DPG Media

Tom Waes liet onlangs weten dat hij en zijn na 18 jaar een punt gingen zetten achter de relatie. Een flinke schok want dit koppel leek onverwoestbaar.

Inmiddels konden we Tom vragen of de liefde ondertussen zijn pad al opnieuw gekruist had. “Neen, ik heb geen vakantielief aan mijn reizen overgehouden als dat de vraag is”, vertelt hij aan Primo. Blijkbaar had hij toch nog geen ‘vakantieliefde’ gevonden, zoals hij het zelf noemt. Iets wat natuurlijk perfect mogelijk had kunnen zijn met zijn nieuw seizoen van ‘Reizen Waes wereldsteden’. Hij zal dus nog eventjes alleen verder moeten op zijn grote reisavonturen.

De liefde van zijn leven zoeken in een datingprogramma zoals ‘Blind getrouwd’ lijkt ook een ver van zijn bed show. “Om mijn ja-woord aan een wildvreemde te geven zou ik de ballen niet hebben”, geeft Tom Waes aan.

Volgens Tom moet “de zomer van zijn leven” nog beginnen. Of het een tropisch hete zomer wordt of eentje met heel veel regenbuien valt nog af te wachten.

Tom heeft zelf inmiddels een zoon die afgestudeerd is en ondertussen in Nederland woont. “En ik ben een ongeloofelijk fiere papa” bekent Tom aan Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven